Utforska den autentiska smaken av det syrianska köket på Shamhouse i Hässleholm

Följ med på en smakresa till Syrien

På Shamhouse i Hässleholm erbjuder vi en unik och autentisk smakupplevelse av det syrianska köket. Vår meny är fylld med Arabeska rätter som tar dig direkt till Syrien. Vi är stolta över att kunna erbjuda allt från klassiker som Falafel och Kabab till spännande variationer av Pizza. Hos oss finns något för alla smaklökar!

Våra kockar använder noggrant utvalda ingredienser för att skapa rätter som inte bara smakar fantastiskt, utan även speglar den genuina smaken av Syrien. Varje tugga tar dig på en kulinarisk resa genom det syrianska kökets rika och mångsidiga smaker.

En atmosfär för sociala sammankomster

På Shamhouse strävar vi efter att skapa en atmosfär där gäster kan samlas och njuta av den rika kulturen och maten från Syrien. Vi vill vara en plats där människor kan komma tillsammans och dela en smakupplevelse utöver det vanliga.

Vi tror på att skapa en välkomnande och avslappnad atmosfär där våra gäster kan känna sig som hemma. Vår restaurang är inredd med omsorg och vi har tänkt på varje detalj för att skapa en perfekt miljö för sociala sammankomster.

Kombinationen av tradition och innovation

På Shamhouse förenar vi traditionella smaker med en modern twist. Vi tar de autentiska recepten från Syrien och ger dem en spännande och kreativ touch. Vi tror på att utforska nya smaker och kombinationer samtidigt som vi respekterar de traditionella rätternas ursprung.

Hos oss kan du förvänta dig en matupplevelse som både överraskar och tillfredsställer. Vi är ständigt på jakt efter nya och innovativa sätt att föra det syrianska kökets smaker till dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chatta med oss
Hej 👋
Hur vi kan hjälpa dig?