Utforska den autentiska smaken av det syrianska köket på Shamhouse!

En smakresa till Syrien

Hos Shamhouse i Hässleholm erbjuder vi en unik smakupplevelse av det autentiska syrianska köket. Vår meny är fylld med läckra Arabeska rätter som tar dig direkt till Syrien. Med noggrant utvalda ingredienser och en passion för matlagning skapar våra kockar smaker som kommer att föra dig på en kulinarisk resa.

Varför inte börja din måltid med vår populära falafel, perfekt krispig på utsidan och mjuk på insidan? Eller varför inte prova vår utsökt grillade kabab som är marinad i hemliga kryddor? Vi är säkra på att du kommer att älska dessa klassiker från det syrianska köket.

Njut av en modern twist

På Shamhouse strävar vi efter att kombinera traditionella smaker med en modern twist. Vi har även en spännande twist med olika sorter av pizza för att tillfredsställa alla smaklökar. Vår pizza är gjord med färska ingredienser och vårt unika syrianska touch. Smaka på vår smarriga pizza och låt den överraska dina smaklökar.

Vårt mål är att erbjuda en atmosfär där gäster kan samlas och njuta av den rika kulturen och maten från Syrien. Det är vår passion att inte bara erbjuda en fantastisk smakupplevelse, utan även att skapa en minnesvärd och trevlig atmosfär för alla som besöker oss.

Välkommen till Shamhouse i Hässleholm

Vi ser fram emot att välkomna dig till Shamhouse i Hässleholm för en läcker och minnesvärd måltid. Ta med familj och vänner och njut av den autentiska smaken av det syrianska köket. Vi garanterar att du kommer att lämna med ett leende på läpparna och en nöjd mage. Välkommen till Shamhouse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chatta med oss
Hej 👋
Hur vi kan hjälpa dig?