Utforska den autentiska smaken av det syrianska köket på Shamhouse i Hässleholm

En smakresa till Syrien

Välkommen till Shamhouse – din smakresa till det syrianska köket i Hässleholm! Hos oss kan du uppleva den autentiska smaken av Arabeska rätter som tar dig direkt till Syrien.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en varierad meny med både klassiker som Falafel och Kabab, samt spännande twistar som olika sorter av Pizza. På Shamhouse är vi övertygade om att vi kan tillfredsställa alla smaklökar.

En atmosfär av rik kultur och mat

På Shamhouse strävar vi efter att erbjuda en atmosfär där våra gäster kan samlas och njuta av den rika kulturen och maten från Syrien. Vårt mål är att du ska känna dig som om du befinner dig mitt i Syrien när du besöker oss.

Våra kockar använder noggrant utvalda ingredienser för att skapa autentiska rätter som inte bara smakar fantastiskt, utan även speglar den genuina smaken av det syrianska köket. Varje tugga tar dig på en resa genom Syriens kulinariska traditioner.

Traditionella smaker med en modern twist

På Shamhouse i Hässleholm kombinerar vi traditionella smaker med en modern twist. Vår målsättning är att erbjuda något för alla smaker och förvandla en vanlig måltid till en minnesvärd och läcker upplevelse.

Kom och besök oss på Shamhouse i Hässleholm och upptäck den autentiska smaken av det syrianska köket. Vårt vänliga och kunniga personal ser fram emot att välkomna dig för en smakupplevelse du sent kommer att glömma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chatta med oss
Hej 👋
Hur vi kan hjälpa dig?