Vår Historia

I över två decennier har vår familj arbetat med passion inom matbranschen  i syrian , nu här i hässleholm mer än 7 år .

Vårt engagemang och kärlek för kulinariska upplevelser har alltid varit i centrum av vårt arbete. Det är med denna grundläggande passion och massor av kärlek och hängivenhet som vi skapade Shamhouse.

Som en familjedriven restaurang är vår historia en berättelse om att dela smaker och skapa minnen. Varje rätt vi serverar är ett resultat av årtionden av erfarenhet, traditionella recept och vår egen kreativitet. Det handlar inte bara om att laga mat; det handlar om att förmedla känslor, skapa gemenskap och välkomna våra gäster som om de vore en del av vår familj.

På Shamhouse strävar vi alltid efter att erbjuda våra gäster en smakupplevelse som är unik och minnesvärd. Vårt kök är en källa till stolthet och glädje för oss, och vi är övertygade om att det är dessa känslor som smaklöst förmedlas i varje måltid vi serverar.

Vi är djupt tacksamma för att du valt att besöka Shamhouse och dela dessa smakupplevelser med oss. Vår historia är en resa fylld med passion och kärlek till mat, och vi ser fram emot att fortsätta denna kulinariska resa tillsammans med dig. Välkommen till Shamhouse, där smaker möter hjärta.

Erfarna kockar
0
Utmärkta rätter
0
Års erfarenhet
0
Nöjda gäster
0 K

Shamhouse restaurant i hässlahelm fokuserar på den färska smaken av högkvalitativa ingredienser

På vår restaurang är färskhet och högkvalitativa ingredienser grundläggande för vår matlagning. Vi brinner för att erbjuda våra gäster en smakupplevelse som verkligen sticker ut. Det handlar om att skapa rätter som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också berikar själen

Chatta med oss
Hej 👋
Hur vi kan hjälpa dig?