Utforska den autentiska smaken av det syrianska köket på Shamhouse!

Välkommen till en smakupplevelse utan dess like

På Shamhouse i Hässleholm är vi stolta över att erbjuda våra gäster en autentisk resa till det syrianska köket. Här kan du utforska och njuta av de rika smakerna och dofterna från Syrien. Vår meny är sammansatt med omsorg och innehåller både klassiker och spännande variationer.

Vi vet att falafel och kabab är favoriter bland våra gäster, och våra kockar har perfekterat dessa rätter för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Men vi erbjuder också en spännande twist med våra olika sorter av pizza. Det kanske inte är det första du förknippar med det syrianska köket, men våra pizzor är skapade med samma passion och kärlek till maten som våra traditionella rätter. Prova något nytt och upptäck hur dessa smaker smälter samman på ett oväntat sätt!

En atmosfär där kultur och mat möts

På Shamhouse vill vi inte bara erbjuda en god måltid, utan även skapa en atmosfär där gäster kan samlas och ta del av den rika kulturen från Syrien. Vårt restauranginredning har särskilt designats för att ge dig en känsla av att vara i hjärtat av Syrien. Här kan du slappna av, umgås med vänner och familj, och njuta av en minnesvärd upplevelse.

Våra kockar använder noggrant utvalda ingredienser för att skapa autentiska rätter som inte bara smakar fantastiskt, utan även speglar den genuina smaken av det syrianska köket. Vi har valt att använda det bästa av vad både Syrien och Sverige har att erbjuda, och resultatet är en matupplevelse utöver det vanliga.

En minnesvärd och läcker måltid väntar på dig

Välkommen till Shamhouse i Hässleholm, där vi kombinerar traditionella smaker med en modern twist. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd oavsett vad du väljer från vår meny. Låt oss ta dig med på en resa till det syrianska köket och ge dig en smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chatta med oss
Hej 👋
Hur vi kan hjälpa dig?